Bingo Promoties

Speel je Bingo voor echt geld? Dan is het belangrijk dat je enkele zaken goed in 't oog houd. Kijk bij Bingorooms met een vaste prijzenpot bijvoorbeeld altijd naar het aantal deelnemers. Of speel meer kaarten voor weinig geld als de progressieve jackpot hoog staat, etc. Maar minstens even belangrijk is het om welkomstbonussen en klantenbonussen optimaal te gebruiken. Welkomstbonussen krijg je alleen als nieuwe klant. Bestaande klanten ontvangen klantenbonussen en kunnen deelnemen aan Bingo promoties.

Hieronder bespreken we zowel de Bingo welkomstbonussen en de Bingo promoties voor bestaande klanten bij Unibet. Unibet is de enige legale (en daarom betrouwbare) aanbieder van Bingo voor echt geld in Belgie. Als welkomstbonus voor Bingo kan je op deze website kiezen tussen de verhoogde stortingsbonus van 300% tot €120, of een €5 gratis tegoed waarbij geen storting vereist is. Voor bestaande klanten is er Bingo Zaterdag, waarbij je 2.000 euro kan winnen in de Unibet Arena.

 

BINGOBIG

Speel Hexabingo, de nieuwste vorm van Bingo.

Maak een persoonlijke avatar, win multipliers en volg de evolutie van elkaars kaarten.

Per spel heb je één kans op drie hebt om een multiplier te pakken die 2x tot wel 1.000x keer je buy-in kan opbrengen.

En zaterdag speel je in de arena automatisch voor een €3.000 jackpot!

button voor geld
Bingo-1
BR Bingo-250x250-Flemish

-Waar kan je leuke deals vinden?-

bingo stortingsbonus

300% Stortingsbonus bij Unibet

Bezoekers van Bingo-spelen.be ontvangen een exclusief verhoogde welkomstbonus van 300% tot €120. De stortingsbonus werkt als volgt: Je schrijft je in bij Unibet, selecteert de 300% bonus en vinkt aan "ja ik wil graag de welkomstbonus gebruiken". Je maakt vervolgens een eerste storting en krijgt automatisch het extra bonusaccount op je account. Let wel, je moet dit bonusbedrag 3x rondspelen voor je het kan afhalen. Bijvoorbeeld: Je stort €40 en je ontvangt een bonus van €120. Nu moet je binnen de 30 dagen €360 inzetten. Wat er resteert van je €120, mag je houden. Rondspelen op Bingo is relatief eenvoudig, waardoor je vrij makkelijk je gratis €120 kan verdienen.

gratis bingo geld

€5 gratis bij registratie

Beginnende bingospelers zullen de bovenstaande stortingsbonus waarschijnlijk moeilijk of niet rondgespeeld krijgen. Speel je voor het eerst Bingo of Bingo voor echt geld? Dan doe je er beter aan te registreren via deze link. In plaats van een welkomstbonus op je eerste storting, krijg je €5 gratis bij registratie. Hiervoor is zelfs geen storting vereist. Met €5 kan je 50 bingokaarten kopen in de Cruise Speed Bingoroom. Daar ben je dus wel even zoet mee!

Bingo promoties

Zaterdagtoernooi met €3.000 extra prijzengeld

Speel je Bingo in het weekend? Dan heb ik goed nieuws. Elke zaterdag om 20:00 houdt Unibet een Bingo toernooi waarbij het €2,000 extra in de prijzenpot gooit. Ja hoeft zelfs niet aanwezig te zijn om mee te spelen. Je kan je bingokaarten reeds 4 weken op voorhand kopen en later kijken of je begonnen hebt. Interessant is dat er wekelijks slecht een vijftigtal mensen meespelen met deze promotie! Een mooie winstkans dus, wetende dat een bingokaartje slechts €3 kost! Meespelen doe je hier.