Gratis Bingo spelen

Hieronder vind je enkele van de beste gratis Bingo spelen beschikbaar. Deze komen allemaal van Nederlandstalige sites. De beste is spele.be, maar er zijn ook anderen als 1001spelletjes.be, funnygames.be of spelletjes.nl. Op deze websites kan je alleen gratis Bingo spelen (niet voor echt geld). Niet alle gratis Bingo spelen zijn hetzelfde. Sommige bingo games speel je zonder inzet, andere met nep-geld. Hieronder overlopen we de beste bingo spellen en waar je ze kan spelen: Royal Bingo, Spin Bingo, Loco Bingo en World Bingo.

TIP1: Enkele van de beste gratis bingo spelen zijn die van ontwikkelaar GamePoint. De officiele website is niet langer bereikbaar, maar je vind de gratis bingo games nog op spele.be.

TIP2: Alle online bingo games die we bespreken hebben Flash nodig. Zorg ervoor dat je Adobe Flash heb geinstalleerd voor je begint te spelen.

BINGOBIG

Speel Hexabingo, de nieuwste vorm van Bingo.

Maak een persoonlijke avatar, win multipliers en volg de evolutie van elkaars kaarten.

Per spel heb je één kans op drie hebt om een multiplier te pakken die 2x tot wel 1.000x keer je buy-in kan opbrengen.

En zaterdag speel je in de arena automatisch voor een €3.000 jackpot!

button voor geld
Bingo-1
BR Bingo-250x250-Flemish

-Waar speel je gratis online Bingo?-

Gamepoint bingo review

Gamepoint Bingo

Gamepoint Bingo kan je gratis spelen, maar ook voor echt geld. Elke 3 uur krijg je gratis coins om te spelen, online tegen anderen. Je moet handmatig alle getallen aanduiden, dit gaat niet automatisch. Tijdens het spel worden Bingo punten verdeeld voor de 1ste horizontale, 1ste verticale en 1ste diagonale lijn, het eerste patroon en de eerste volle kaart. Je kan maximum 3 kaarten kopen per spel. Er zijn enkele extra functies als vrienden toevoegen, gadgets verzamelen, winnaar details etc. Tenslotte is er een duidelijke tutorial en kan je ook de app downloaden voor iOs of Android.
Negatief: gaat zeer snel, 3 kaarten tegelijk is zeer moeilijk bij te houden.
Je kan Gamepoint Bingo spelen op www.spele.be.

world bingo review

Bingo World

Bingo World is een standaard bingo spel zonder veel boe of ba. Je speelt tegen onbekende tegenstanders zonder namen, foto's of statistieken (het zou zomaar de computer kunnen zijn) en krijgt punten voor elke horizontale, verticale, diagonale en X-lijnen. Alle potjes hebben 75 ballen en de enige personalisatie die je hebt zijn drie verschillende achtergrond speelsteden: New York, Shanghai en Parijs. Het leukste aan World Bingo is dat je de ballen zelf moet invullen (aan een aangenaam tempo) en je ziet naast je de beste 10 kaarten van de tegenstanders.
Negatief: World Bingo is een leuk basisstel voor even, maar biedt weinig extra's. Je kan Gamepoint Bingo spelen op www.spele.be of 1001spelletjes.be.

Loco Bingo

Loco Bingo is een zeer leuk, automatisch standaard bingospel, met het meeste aantal online spelers. En waarschijnlijk ook de meeste leuke extra's. Je verzamelt nep geld om leuke extra’s te kopen zoals avatars, items etc. Je hebt vele verschillende bingorooms waarin je online speelt tegen andere spelers. Je begint met een duizendtal coins ontvangt meer coins als je de eerste bent met een lijn, 2 lijnen of Bingo. Je krijgt daarnaast ook coins bij het openen van schatkisten (bepaalde nummers), kan jokers inzetten etc. Speciaal aan Loco Bingo zijn de vele rooms met verschillende inkoopsommen en de vele extra's.  Negatief: In het Engels.
Je kan Gamepoint Bingo spelen op www.spele.be.

spin bingo review

SpinBingo

Spin Bingo: Spin Bingo is een variant op het traditionele Bingo spel. Je speelt online om ter meeste punten. Je krijgt elk spel drie minuten en 20 draaien aan het rad. Elke draai krijg je enkele getallen en jokers om uit te kiezen, die je op 4 Bingokaarten moet aanduiden. Let wel. Als je alles aanduid, gaat je tijd op zonder dat je al je draaien gebruikt. Spin Bingo heeft, net als Loco Bingo, vele extra functies: een shop met items, vrienden toevoegen, statistieken bekijken etc. Spin Bingo is leuk voor een keertje als je de standaard Bingo even beu bent! Negatief: Vraagt wat training om goede punten te halen.
Je kan Gamepoint Bingo spelen op www.spele.be.